Functies
Ik zie geen profiel in mijn omgeving
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Probeer je zoekvoorkeuren uit te breiden om meer potentiële overeenkomsten in je Ontdekken-weergave te krijgen. Volg de onderstaande stappen om je Ontdekken-instellingen aan te passen:

1 - Open Fruitz
2 - Klik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek
3 - Klik op het pictogram Instellingen
4 - Scroll naar Ontdekkingsinstellingen en vergroot je afstand en/of leeftijdscategorie
5 - Bevestig je keuze door op de pijl in de linkerbovenhoek te klikken

Loop je tegen technische problemen aan?

Het beste is om ervoor te zorgen dat je een goede internetverbinding hebt, en dan de applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Hierdoor krijg je niet alleen de nieuwste versie van Fruitz, maar wordt ook je ervaring van de app vernieuwd, waardoor alles weer goed zou moeten werken!