Functies
De profielen die ik zie zijn ver weg
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als sommige van je potentiële matches ver weg zijn, zijn daar verschillende redenen voor:

Ontdekkingsinstellingen - We kunnen je soms potentiële matches laten zien die niet overeenkomen met je voorkeuren. Hoewel ze wat verder weg zijn, hopen we dat je het met ons eens bent dat ze de uitzondering waard zijn. Om je afstandsvoorkeuren te controleren: druk op het profielpictogram > Instellingen > scroll naar Ontdekking > zie Maximale afstand.
Reizen - Als je onlangs een andere stad hebt bezocht, kun je gedurende 24 uur na het veranderen van je locatie mensen uit die stad zien.

Als je denkt dat dit meer een technisch probleem is, kun je de volgende stappen voor probleemoplossing proberen:

- Log uit en log weer in door op het profielicoontje te tikken.
- Instellingen
- Scroll naar beneden en tik op Uitloggen.
- Verwijder de applicatie Fruitz en installeer hem opnieuw.