Guide HTML Mobil download - Gør det blandt andet muligt at tilknytte flere ansvarlige til samme aktivitet!

På IOS

• Åben dit internet på mobilen og gå til app.geniebelt.com og log ind (Hvis man ikke har oprettet sin bruger endnu kan man trykke på "Sign up now" eller "Opret bruger" nederst og oprette sin bruger. Her vil man modtage en mail, der skal bekræftes pga sikkerhed. Herefter kan man logge ind)

iPad

• Når logget ind, klik da på ikonet som vist på billedet nedenfor for at tilføje ikonet til hjemmeskærmen
  • Step 2 i at tilføje ikonet til hjemmeskærm:
  • Navngiv ikonet til GenieBelt og du vil nu kunne tilgå GenieBelt mobilversionen nemt når du skal ind og rapportere din fremgang, opdatere dine aktiveteter og/eller uploade billeder/videoer osv.

På ANDROID

- Klik på de 3 små knapper øverst til højre

- Klik derefter på ‘føj til hjemmeskærm’

- Tryk derefter på tilføj og der ligger nu et ikon på telefonen.

Nu kan du tilgå Geniebelt app'en fra din mobile enhed.

God arbejdslyst :)