Maksujen palautus

Kuinka kauan maksujen palautuksissa kestää

Päivitetty yli viikko sitten

Tiedämme, että haluat saada rahasi takaisin peruutuneesta varauksesta tai aktiviteetista mahdollisimman nopeasti. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka kauan rahojen palautus eri maksuvaihtoehdoille kestää.

Kun varaus on peruttu, saat rahat takaisin sille maksuvaihtoehdolle, jolla alun perin maksoit varauksen.

💰 Maksukortilla maksaessasi palautuksessa voi kestää 2-15 arkipäivää, tämä riippuu ainoastaan pankkisi käsittelyajoista.

💰 Maksaessasi Klubilompakolla palautus näkyy lompakossasi heti.

Voit tarkistaa lompakkojesi saldon ja lompakkotapahtumat appista: mene omaan profiiliin, klikkaa pisteitä oikeasta yläkulmasta ja valitse vaihtoehto Maksutavat. Kun klikkaat lompakkoikonia, näet kaikki lompakkotapahtumat.