layout.skip_to_main_content
Paikan peruuttaminen Liigasta

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit peruuttaa paikkasi Liigasta

Mary avatar
Tekijä: Mary
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat peruuttaa paikkasi Liigasta, mene kohtaan Kilpailut päävalikosta Playtomic-mobiilisovelluksessa ja sen jälkeen valitse kohta Omat kilpailut.

🚨 Muista, että voit peruuttaa paikkasi liigasta niin kauan kuin liiga ei ole alkanut. Ainoastaan se pelaaja, joka on rekisteröitynyt liigaan, voi peruuttaa paikan. Jos siis parisi on rekisteröinyt sinut, tulee hänen peruuttaa paikkasi.

1. Valitse liiga, johon olet rekisteröitynyt ja valitse liigan tarkempi näkymä

2. Klikkaa kolmea pistettä yläreunassa ja klikkaa Peruuta paikkani

3. Saat ilmoittautumismaksun takaisin automaattisesti samalle maksutavalle, jolla maksoit ilmoittautuessasi liigaan.

💬 Jos et löytänyt vastausta, ei hätää. 😊 Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa!