Kuinka siirtää liigaottelun aikataulua

Seuraa näitä ohjeita, kun haluat siirtää ottelun käynnissä olevan liigan sisällä.

Giulio avatar
Tekijä: Giulio
Päivitetty yli viikko sitten

Nyt on mahdollista siirtää tulevaa liigaotteluasi pyytämällä päivämäärän muutosta vastustajajoukkueelta, jotta se voi hyväksyä tai hylätä ehdotuksen. Tämän pyynnön voi esittää kuka tahansa ottelussa.

Miten muuttaa liigaottelun aikataulua?

1. Etsi ottelusi sovelluksesta ja avaa se. Napsauta > Ehdota toista päivämäärää

2. Valitse uusi päivämäärä, ja vahvista ehdotuksesi painamalla lähetä.

Mitä tapahtuu otteluaikataulupyynnön kanssa?

Vastajoukkueella on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä pyyntö.

Jos se hyväksytään, ottelu siirretään automaattisesti ja kaikille pelaajille ilmoitetaan siitä.

Jos ehdotus hylätään, vastajoukkueelle ilmoitetaan asiasta, ja kumpikin joukkue voi tehdä uuden ehdotuksen.

Pyyntöä sovelletaan tiimitasolla, joten vain yhden henkilön tiimistä on hyväksyttävä tai hylättävä pyyntö.

Asiat, jotka on otettava huomioon ehdotettaessa uutta liigaottelun päivämäärää

• Päivämäärien saatavuus näkyy seuran asettamien liigan aikataulujen ja vuoropäivien mukaan.

• Saatavuus näkyy 30 päivää eteenpäin, riippumatta kiertopäivistä.

• Kenttä määrätään automaattisesti.

• Peruutusehtoja on noudatettava, ja jos peruutusehtoja ei noudateta, ei ole mahdollista pyytää muutosta.

• Pyyntö poistetaan käytöstä, jos vastajoukkue ei vastaa määräajassa.