Een reservering wijzigen

Hoe kan ik een reservering wijzigen in de Playtomic App?

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helaas kunnen er via de app geen wijzigingen meer worden aangebracht als de reservering eenmaal is gemaakt.

Als je de datum, tijd of kenmerken van de baan wilt veranderen, moet je rechtstreeks contact opnemen met de Club om te controleren of ze akkoord gaan om je boeking te verplaatsen naar een andere dag.

Houd er rekening mee dat deze beslissing geheel aan de Club is en niet aan Playtomic.

Neem contact op met de Club

In de app vind je Clubcontacten zodat je contact kunt opnemen met de Club. Contactgegevens vind je op de Clubpagina in de app.

Annuleringsvoorwaarden van de club

Je kunt ook controleren of je binnen de toegestane annuleringstermijn van de Club valt. Elke Club heeft zijn eigen annuleringsvoorwaarden.

Om te bevestigen of je binnen de annuleringsvoorwaarden van de club valt:

1. Zoek jouw reservering in jouw profielscherm

2. Klik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek

3. Klik op zie boeking of annuleer

Aan het einde van de pagina zie je wat de annuleringsvoorwaarden van de Club zijn.