App Instellingen
Account
Je persoonlijke gegevens wijzigen

Bewerk jouw e-mailadres, mobiele telefoon, naam of persoonlijke beschrijving in de App

Giulio avatar
Geschreven door Giulio
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je persoonlijke gegevens in Playtomic wilt bijwerken, kun je dat doen door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe mijn persoonlijke gegevens bewerken

Ga in de Playtomic-app naar het tabblad "Profiel" en klik op de drie streepjes rechtsboven in het scherm:

🎾 Klik in het volgende scherm op het menu "Profiel bewerken" en begin met het bewerken van de vereiste gegevens. Druk op "Opslaan" om het proces te voltooien:

Herinnering: Als je jouw e-mailadres bijwerkt, ontvang je een e-mail ter verificatie van het nieuwe account. Volg de aanwijzingen in de e-mail om te verifiëren.