Reserveringen & Betalingen
Betalingen
Hoe de betaling van een reservering te splitsen

Betaal alleen je eigen deel van de privé reservering die je deelt met andere spelers van de Playtomic app

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een baan reserveert in de Playtomic app, heb je de mogelijkheid om de betaling te verdelen tussen alle spelers, zodat ieder slechts zijn deel kan betalen. Het is heel gemakkelijk!

🚨 De app zal automatisch detecteren of de speler lid is van een club en of hij/zij een speciale korting heeft gekregen ✌️

Het gesplitste betalingsproces in de Playtomic app uitgelegd:

☑️ Wanneer je de club, de datum en het tijdslot van je reservering hebt gekozen, klik je op de knop 'Betaal je deel' die op het scherm verschijnt voor de betaling van de reservering:

☑️ Je kunt de contacten uit je contactenboek synchroniseren met de Playtomic app en zoeken naar je vrienden

☑️ Zodra je de rest van de spelers hebt toegevoegd, klik je op de knop 'Doorgaan met betalen', zodat je alleen je evenredige deel van de totale reserveringsprijs hoeft te betalen. Bijvoorbeeld, als het totaal van de baan €20,00 is, hoef je slechts €5,00 te betalen.

☑️ In het detailgedeelte 'Bekijken' van de wedstrijd, kun je de status van de betaling (in behandeling of betaald) door de rest van de leden controleren.

☑️ Houd er rekening mee dat als een van de spelers zijn deel pas twee uur na de wedstrijd betaalt, jezelf als eigenaar van de reservering zal worden belast voor de openstaande bedragen. Hieraan wordt je herinnerd voordat je een nieuwe reservering afrondt!

☑️ In het geval dat er geen saldo is op een van de verschillende betaalmethodes beschikbaar in de Playtomic app, zal er een schuld worden aangemaakt gekoppeld aan je profiel als eigenaar van de reservatie. Je moet het openstaande bedrag betalen om verder te kunnen boeken in de app. Als de betaling niet wordt gedaan, zal de app worden geblokkeerd.