Aan de slag
Profiel
Hoe registreer je je op Playtomic

Dit artikel legt uit hoe je je kunt registreren op de Playtomic app

Mary avatar
Geschreven door Mary
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe maak je profiel aan

• Wanneer je voor de eerste keer inlogt, wordt je verwelkomd op het introductiescherm en kun je kiezen of je wilt inloggen met Google, Facebook of dat je een nieuw profiel wilt aanmaken zonder in te loggen met je sociale netwerken:

• In ieder geval zul je je mobiele telefoonnummer dienen op te geven om je profiel te activeren, anders kun je niet beginnen met boeken en spelen.

• Zodra je geregistreerd bent, zal een nieuw scherm je vragen je profiel aan te vullen door een foto in te voegen. Het zal je helpen om zichtbaar te zijn voor je vrienden wanneer je samen zult spelen.

• Kies vervolgens de sport waar je het meest gepassioneerd over bent. Het systeem zal een test afnemen om je niveau te bepalen. Beantwoord alle vragen en aan het eind krijg je je niveau toegewezen.

• Als je wilt, kun je nu hetzelfde proces herhalen voor andere sporten in de app, klik anders op "Doorgaan".

• Het laatste scherm zal je verwelkomen. Klik op Spelen!

Welkom in de wereld van Playtomic, de meest gebruikte padel en tennis app in de wereld! 🚀🎾