Reserveringen & Betalingen
Betalingen
Een creditcard of bankpas registreren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een creditcard of bankpas kunt registreren in de Playtomic-app.

Edgar avatar
Geschreven door Edgar
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een nieuwe kaart te registreren, moet je dit doen in het Checkout-scherm van een boeking of activiteit.

Stappen om een nieuwe creditcard/debetkaart toe te voegen

1. Nadat je de club, datum en tijd van je volgende boeking hebt gekozen, klik je op de knop"Doorgaan naar betaling".

2. Om je kaart toe te voegen, klik je op de betalingsmethode die momenteel wordt weergegeven en selecteer je in het pop-upvenster"Creditcard toevoegen".

3. Klik opnieuw op"Betalen" en je wordt gevraagd om de kaart die je wilt gebruiken te scannen of in te voeren.

4. Nadat je de kaartgegevens hebt toegevoegd, klik je op"Betalen". De betaling wordt gedaan en je boeking wordt bevestigd.