Appinställningar
Konto
Hur jag raderar mitt konto och mina uppgifter

Hur du kan radera ditt konto och dina personuppgifter från Playtomic-appen

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi hoppas att detta inte händer, men om du inte vill använda vår applikation längre kan du radera ditt konto och dina uppgifter genom att följa dessa steg:

1. Gå in i appen och gå till profilsidan :

2. Tryck på de 9 punkterna i det övre högra hörnet och scrolla nedåt för att klicka på menyn "Sekretessinställningar":

3. När du är inne i menyn"Sekretessinställningar", bläddra ner för att se alternativet"Ta bort mitt konto och mina data", tryck på det och bekräfta sedan.

⚠️ Observera att denna åtgärd inte kan ångras. Denna åtgärd raderar ditt konto, dina personuppgifter, dina resultat och din nivå och kan inte återkallas.