Appinställningar
Konto
Så här ändrar du din personliga information

Redigera din e-postadress, mobil, namn eller personliga beskrivning i appen

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill uppdatera dina personuppgifter i Playtomic kan du göra det genom att följa stegen nedan.

Hur jag redigerar mina personuppgifter

🎾 I Playtomic-appen går du till fliken"Profil" och klickar på de nio prickarna som du hittar längst upp till höger på skärmen:

🎾 På nästa skärm klickar du på menyn"Redigera profil" och kan redigera de uppgifter som krävs. Tryck på"Spara" för att avsluta processen:

💡 Påminnelse: Om du uppdaterar din e-postadress kommer du att få ett e-postmeddelande för att verifiera det nya kontot. Följ anvisningarna i e-postmeddelandet för att verifiera.