Hur man avbokar en bokning

Hur du kan avboka din kommande bokning

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har en kommande bokning som du inte kan delta i, kommer den här artikeln att förklara hur du kan avboka den och vilka villkor som gäller för avbokade bokningar.

Hur man avbokar en bokning:

🎾 Varje klubb har sina egna avbokningsregler.

🎾 För att bekräfta om du omfattas av klubbens avbokningsregler:

1. hitta din bokning från din profilskärm

2. tryck på de 3 punkterna i det övre högra hörnet

1. klicka på se bokning eller avboka:

🎾 Om du omfattas av klubbens avbokningsregler, tryck på avboka för att avboka din bokning.

🎾 När du eller klubben avbokar din bokning kommer du att få en återbetalning inom 2-10 arbetsdagar till din ursprungliga betalningsmetod.

Bokning utanför avbokningsreglerna

🚨 Om du inte omfattas av klubbens avbokningsregler ska du kontakta klubben direkt för att förklara situationen och be dem avboka eller omboka din bokning.

Tänk på att vid regn, om du inte omfattas av avbokningsreglerna, måste du kontakta klubben direkt. Tänk på att det är helt upp till klubben att besluta om de vill avboka bokningen och återbetala dig utanför avbokningsreglerna. Om klubben inte svarar i telefon eller har stängt vid den tidpunkten, försök igen nästa dag så kan de hjälpa dig.