Kom igång
Profil
Så här länkar du ditt Playtomic-konto till en klubbs konto

Länka din Playtomic-profil till en klubb

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du länkar din profil till klubbens databas

• Gör en bokning 🎾

Om du redan har gjort en bokning eller matchning på den klubben kommer ditt Playtomic-konto redan att vara länkat och du behöver inte göra något mer.

• Lägg till en klubb som favorit ❤️
    Om du inte har gjort en bokning på den här klubben ännu, kan du fortfarande läggas till i deras kundlista.

fliken "Spela" klickar du på "Boka en bana" och skriver klubbens namn i fältet för plats.

När du är på klubbsidan trycker du på hjärtsymbolen och accepterar popup-fönstret.

Frågor och svar

Klubben fyllde på min plånbok men jag ser inte krediteringen på mitt konto. Varför då?

Om en klubb har fyllt på din klubbplånbok men du inte ser krediten på ditt konto, kontakta klubben direkt för att kontrollera att de har laddat upp den till rätt konto. Kom ihåg att den e-postadress som de ser i sin backoffice och den e-postadress som du ser i din playtmic-profil måste stämma överens.

Jag är medlem i en klubb men kan inte se mina förmåner, varför?

Om du är klubbmedlem men inte kan se dina förmåner korrekt, t.ex. förhandsbokningsdagar, rabatterade priser, är det möjligt att klubben inte har lagt till dig korrekt i respektive kategori i sitt back office. I så fall bör du kontakta klubben för att få hjälp. Tänk på att den e-postadress du använder i Playtomic måste stämma överens med den e-postadress som klubben har i sin kundlista.