Bokningar och betalningar
Betalningar
Hur man delar betalningen av en reservation

Betala endast din del av den privata bokningen som du ska spela med andra från Playtomic-appen

Mary avatar
Skrivet av Mary
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du bokar en bana i Playtomic-appen kommer du att ha möjlighet att dela upp betalningen mellan alla spelare så att var och en endast betalar sin del. Det är väldigt lätt!

🚨Appen upptäcker automatiskt om spelaren är medlem i en klubb och om han/hon ska få en speciell rabatt ✌️

Den delade betalningsprocessen i Playtomic-appen förklarad:

☑️När du har valt klubb, dag och tidpunkt för din bokning, klicka på knappen "Betala din del" som visas på skärmen före bokningsbetalningen:

☑️ Du kan synkronisera kontakterna från din kontaktbok med Playtomic-appen och söka efter dina vänner

☑️ När du har lagt till resten av spelarna, klicka på knappen 'Fortsätt betalning' så att du bara kommer att debiteras din proportionella del av det totala bokningspriset. Till exempel, om summan av banan är 20SEK, behöver du bara betala 5SEK.

☑️I det detaljerade avsnittet "Visa" av matchen kan du kontrollera statusen för betalningen (väntande eller betald) av resten av medlemmarna.

☑️ Observera att om någon av spelarna inte betalar sin del förrän två timmar efter spelet, kommer du som ägare av reservationen att debiteras för de utestående beloppen. Det finns en påminnelse om detta innan du genomför någon bokning!

☑️ Om det inte finns något saldo i någon av de olika betalningsmetoderna som är tillgängliga i Playtomic-appen, skapas en väntande skuld kopplad till din profil som ägare av reservationen. Du måste betala det utestående beloppet för att fortsätta boka i appen. Om betalningen inte görs kommer appen att blockeras så att du inte kan göra flera bokningar.