Hur man registrerar sig i en liga

Hitta allt du behöver veta om hur du registrerar dig i en liga

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tidigare överväganden om hur man registrerar sig i en liga

För att registrera dig i en liga:

1. Välj "turneringar" på startskärmen i Playtomic-appen

2. Klicka sedan på ikonen uppe i högra hörnet och filtrera till "ligor" så att du kan ta reda på alla ligor nära dig.

3. Klicka på "applicera filter" för att spara ändringar

Hur man registrerar sig i en liga

När du har valt en liga kan du ta en titt på informationen kring den: sport, nivå, kön, schema, poäng och priser. Du kan också kontrollera de lag som har gått med sen tidigare.

Klicka sedan på knappen "gå med" för att boka din plats, lägg till din lagkamrat och betala din registrering. Du kommer att få ett bekräftelsemail när du har genomfört betalningen.

Om du har några frågor kring detta, tveka inte att höra av dig till oss i livechatten 😊