Erbjudanden
Hur man köper klubberbjudanden

Här förklarar vi hur man köper erbjudanden på klubbar

Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vissa klubbar har olika kampanjer och dessa är tillgängliga att köpa via Playtomic-appen.

Här är stegen för hur du köper erbjudanden på en klubb:

Steg 1 - gå in på en klubb och scrolla ner till erbjudanden

Step 2 - Välj ett erbjudande du vill köpa så kommer en nytt fönster att visas. Vid det här laget måste du välja en betalningsmetod. Klicka på + tecknet höger om betalningsmetoder och betala. Du kommer att se de betalningsmetoder som du har registrerat i appen sen tidigare eller lägga till en ny.

🚨VIKTIGT🚨 Dessa erbjudanden kan endast köpas med kredit-/betalkort.

För frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss i livechatten😊