Playtomics kundtjänst
Giulio avatar
Skrivet av Giulio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur kan Playtomic hjälpa er?

Vårt Support Specialist-team arbetar hårt för att ge dig stöd genom att:

📝 Kunskapsbas

💬 Livechatt

Språk

Vi stöder 9 språk i vårt hjälpcenter:

• Spanska

• Engelska

• Italienska

• Svenska

• Tyska

• Nederländska

• Finska

• Franska

• Portugisiska

Innan du kontaktar kundtjänst

Innan du kontaktar vårt supportteam rekommenderar vi att du söker i vår kunskapsbas för omedelbara svar på dina frågor 😊

Var hittar du oss

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta oss från appen genom att följa dessa steg:

• Öppna appen och gå till din profil

• Tryck på de 9 prickarna (Meny) i det övre högra hörnet

• Tryck på"Kontakt och hjälp"

• En ny skärm visas:

Härifrån kan du:

1️⃣ Fortsätt med en tidigare konversation och kontrollera alla dina konversationer

2️⃣ Starta en ny

3️⃣ Se vår kunskapsbas

Vårt team av kundtjänstmedarbetare svarar på dina frågor under våra öppettider:

🌍 Europa, Asien & Afrika: Måndag till fredag från 9:00 till 18:00 (CET-tid)

🌎 Amerika: Måndag till fredag kl. 9.00-18.00 (US Central Time)