Det beror på. Du kan använda Gimi på följande sätt, beroende på vad som passar din familj bäst:

Spargrisen. Här är det inga riktiga pengar. Beloppet som visas motsvarar hur mycket pengar en förälder är skyldig ett barn. Föräldrar kan fritt dra av eller lägga till i balansen i spargrisen. Barn kan också närsomhelst dra av från balansen.

Kopplat bankkonto. Om en förälder har kopplat barnets bankkonto till Gimi-appen så visar vi upp det verkliga saldot i appen. Alla insättningar till detta konto är en överföring av riktiga pengar till bankkontot.

Gimi-kortet och Valvet. Pengarna på Gimi-kortet och i valvet är riktiga pengar. För att använda dessa funktioner behöver en förälder redan vara prenumerant på Gimi Master. Notera att i dagsläget har vi stängt möjligheten att uppgradera till Gimi Master för nya användare, och vi hänvisar istället till att koppla ett bankkonto.