Det är bara barn som kan föra över pengar mellan Gimi-kortet och Valvet. Gå till:

1. Kort och tryck på "Konton"

2. Tryck på "Överför till valvet" om du vill föra över från kortet till valvet.

3. Tryck på "Valv" och sedan "Överför till kortet" om du vill överföra i den andra riktningen.

Förälder kan välja om pengarna som sätts in på kortet hamnar på kortet eller i valvet, men kan inte flytta pengar mellan valvet och kortet själva.