Är du förälder? Gå då till "Inställningar" -> "Mina barn" -> Klicka på barnet vars kort ska spärras -> "Konton" -> Skriv in lösenkod -> Klicka i eller ur att kortet ska vara aktiverat.

Är du barn? Gå till "Profil" -> Tryck på skiftnyckelsymbolen i övre högra hörnet -> "Gimi-kortet & valvet" -> Klicka i eller ur att kortet är aktiverat.

Om Gimi-kortet har spärrats av en förälder är det bara den personen som kan låsa upp det.

Behöver du ett ersättningskort? Kontakta vår support genom chatten i appen eller maila oss på hello@gimitheapp.com.