Börja med att spärra kortet direkt!

Är du förälder? Gå då till "Inställningar" -> "Mina barn" -> Klicka på barnet vars kort ska spärras -> "Konton" -> Skriv in lösenkod -> Klicka ur att kortet ska vara aktiverat.

Är du barn? Gå till "Profil" -> Tryck på skiftnyckelsymbolen i övre högra hörnet -> "Gimi-kortet & valvet" -> Klicka ur att kortet är aktiverat.

Kontakta oss genom chatten i appen eller på hello@gimitheapp.com för att få ett ersättningskort. Du får gärna bifoga adressen som det nya kortet ska skickas till. Vid ersättning spärras det gamla kortet direkt och permanent. Ta därför gärna en extra kik efter det försvunna kortet innan du skriver, för att om möjligt undvika väntetiden på det nya kortet.