Hur säger jag upp min Gimi Master-prenumeration?

Gå till "Inställningar" -> "Gimi Master" och tryck på "Avbryt". Följ sedan instruktionerna i din App Store / Google Play Store. Notera att detta endast fungerar om du fortfarande är inloggad på det konto i App Store och Google Play som du startat prenumerationen ifrån. Om prenumerationen inte dyker upp i listan behöver du kontrollera vilket konto som prnumerationen är knuten till.

Notera även att din prenumeration kommer att fortsätta vara aktiv under hela perioden som du betalat för, även efter att du sagt upp prenumerationen.

Vad händer med mina pengar vid uppsägning?

Har ditt barn pengar kvar på Gimi-kortet eller i Valvet? Kontakta vår support i chatten eller maila oss på hello@gimitheapp.com så hjälper vi er att stänga kontona och återbetala resterande saldo.

Vad händer när min prenumeration löper ut?

När prenumerationen är uppsagd och har löpt ut stängs Gimi-kortet och Gimi-kontot ner. Du kan då fortsätta använda Gimi i gratisversionen.