Om du som förälder vill ändra dina inloggningsuppgifter går du till “Inställningar” → “Om mig”. Du kan där ändra ditt namn, din e-post och ditt telefonnummer.

Om du är förälder och vill ändra barnets inlogningsuppgifter så går du till "Inställningar" → "Mina barn" → (Barnet du vill ändra) → "Användarinställningar"

Om du är inloggad på ett barnkonto trycker du på skiftnyckeln uppe i högra hörnet i huvudmenyn. Tryck sedan på "Om mig".