Om tjenesten
Kontaktreservasjon

Reservér deg mot å bli oppringt av selgere, eller motta reklame.

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

Vil du ikke bli kontaktet av telefonselgere, eller ønsker du ikke å motta reklame fra oss? Dette styrer du helt selv her, eller du kan følge disse stegene:

• Trykk på Min konto på Min Side.

• Trykk på Kontakt

• Huk bort alternativene du ikke ønsker å motta fra oss under Reservasjoner

Vi har behov for å kontakte deg med viktig informasjon av og til, og som en del av tjenesten vil du uansett motta ordrebekreftelse og leveringsinformasjon fra sjåfør på SMS og e-post, selv om du har huket vekk noe i kontaktpreferanser.

Ønsker du å motta en varsling fra oss før fristen for å gjøre endringer utgår?
Da kan du huke på dette her også - da varsler vi deg før fristen for å gjøre endringer for neste uke går ut :)