Ditt abonnement
Hvordan pauser jeg enkeltuker?

Slik avbestiller du enkeltleveranser

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt avbestille en eller flere uker dersom det ikke passer med levering. Dette gjør du her på Min Side, eller du kan følge denne guiden:

1. Gå til fanen Leveringskalender på Min Side slik at du kommer til Kommende uker

2. Ukene som er aktive vil være grønne, mens de inaktive ukene vil være rød

3. Klikk på den grønne knappen ved siden av uken du ønsker å avbestille leveringen, slik at den blir rød

4. Leveringen vil da være stanset denne uken

Husk at endringer må gjøres innen endringsfristen vår tirsdag kl 23:59. Dersom du ligger inne med en generert bestilling vil denne fortsatt bli levert, dette kan du sjekke under Ordrehistorikk.

På Min side kan du velge å få en påminnelse før bestillingene genereres, i tilfelle du trenger å gjøre noen endringer innen fristen. Dette kan du skru på under Kontakt på Min Side.