Rabattkoder

Slik legger du inn rabattkoder på Min Side

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

Har du fått en rabattkode, legges denne inn på kontoen din på Min Side. Noen rabattkoder legges inn automatisk som f.eks ved utsendelser.

Merk at rabatten ikke trekkes fra ordren før bestillingen blir generert tirsdag klokken 23:59 uken før levering. Etter ordren er generert kan du se totalprisen under ordrehistorikk på Min Side.

For å legge inn rabattkoder kan du klikke her eller følge denne guiden:

1. Gå til fanen Min Konto på Min side

2. Klikk på Rabattkoder og gavekort og velg Legg til ny rabattkode

3. Skriv inn rabattkoden din og bekreft ved å klikke på Lagre endringer

4. Under Rabattkoder og gavekort har du også oversikt over dine rabattkoder

Har du flere rabattkoder, trekker vi fra rabattkoden som ble lagt inn sist.