Levering
Når leveres matkassen?

Leveransetider

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

Vi leverer maten rett hjem på døren din. Du kan velge leveringstidspunkt når du bestiller og i de største områdene kan vi tilby tre ulike leveringsintervaller:

Søndag kl. 14:00 - 20:00
Mandag kl. 09:00 - 15:00
Mandag kl. 16:00 - 22:00

Enkelte områder har andre leveringstider. For full oversikt over leveringstider kan du skrive inn postnummeret ditt her.

Du kan se tilgjengelige leveringstider og endre leveringstidspunkt under "Min konto" - "Leveringsinformasjon" inne på Min Side. Klikk her for å komme direkte til leveringsdetaljer.

Dersom du har huket av for "Motta SMS" i kontaktpreferansene dine, vil du motta en SMS lørdag eller søndag formiddag med et mer spesifisert leveringstidspunkt.