Oppskrifter

Menyhefte og oppskrifter

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

I matkassen følger det alltid med menyhefte slik at du har oppskriftene samlet. Du har også muligheten til å se oppskriftene dine på Min Side.

For å komme til tidligere oppskrifter kan du klikke her eller følge disse trinnene:

• Logg inn på Min Side og gå til fanen Leveringskalender

• Tidligere oppskrifter ligger under Ordrehistorikk

• Velg uke og klikk på Se detaljer

• Her får du opp hele bestillingen din, og for å se oppskriften til de forskjellige rettene klikker du på bildet

Ønsker du å sjekke oppskriften til kommende leveringer, går du til Middager. Her har du full oversikt over alle rettene vi tilbyr 4 uker frem i tid. For å sjekke oppskriften og innholdet på rettene, klikker du på bildet.