Dagligvarer

Legg til dagligvarer og frokost i leveringen din!

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

I tillegg til tilleggskasser, har du som kunde muligheten til å plukke ut dagligvareprodukter til leveringen din. Det kan vel ikke bli bedre?
Vårt sortiment inneholder 87 ulike kjente og populære frokostvarer.

Slik legger du til dagligvarer på enkeltleveringer:

1. Gå til fanen Middager slik at du får opp leveringene dine fremover

2. Velg den uken du ønsker å legge til dagligvarer på og klikk på Legg til ved siden av Dagligvarer

3. Velg de varene du ønsker og klikk på Fullfør for å bekrefte bestillingen

Du har også muligheten til å legge til dagligvarer på ditt faste abonnement, slik at det blir din egen frokostkasse. Produktene du velger kommer da fast med på hver levering. Slik gjør du det:

1. Gå til fanen Min Konto og Mitt abonnement

2. Bla ned til Mine dagligvarer og klikk på Tilpass

3. Velg de varene du ønsker og klikk på Gå videre

4. Bekreft endringen ved å klikke på Fullfør bestilling