Ditt abonnement
Fem tips om Min Side

Få mer ut av ditt kundeforhold

Marielle Victoria avatar
Skrevet av Marielle Victoria
Oppdatert over en uke siden

Min Side er til for at du skal kunne planlegge ukene fremover og slippe stress. Med enkle oversikter har du hele tiden full kontroll over hvilke uker du får levering, hvilke retter du har valgt, tidligere oppskrifter m.m. Her har vi satt sammen noen tips vi mener vil være nyttig for deg som ny kunde hos oss. Vi håper de kommer godt med og at du bruker Min Side flittig.

Oppskrifter og retter

Når du er inne og planlegger ukene dine kan du trykke deg inn på oppskriftene. Da vil du kunne se estimert tid på hvor lang tid det tar å lage retten, næringsinnhold og hvilken kategori retten hører til. Da kan du velge retter ut fra hvordan uken din er, og velge raskere retter de dagene som er mer hektiske.

Dine oppskrifter

Under leveringskalenderen på Min Side har du full oversikt over din ordrehistorikk og finne gamle oppskrifter eller oppskrifter for inneværende uke.

Så hvis du ikke finner igjen oppskriften er de aldri langt unna og superenkle å finne igjen digitalt.

Ukesvarsling

Redd for å glemme endringsfristen? Slå på Ukesvarsling, så sender vi deg en melding før fristen for å gjøre endringer går ut. Da er du sikker på at du rekker å endre eventuelle retter, legge til dagligvarer eller eventuelt pause en uke hvis du skal bort.

Planlegg 4 uker frem i tid

Du vil til enhver tid ha oversikt over hvilke retter du kan velge mellom, eller hva som står på menyen 4 uker frem i tid. Det betyr at du kan planlegge de neste 4 ukene, så slipper du å tenke på hva du skal ha til middag, og kan bruke tiden du får til overs på noe hyggelig. Husk at du kan gjøre endringer når som helst, så lenge du gjør det innen endringsfristen vår tirsdag kl 23:59 før leveringsuken.

Kortbetaling

Hvis du ligger inne med faktura som betalingsmetode, anbefaler vi at du bytter til kortbetaling. Hvorfor? Da trekker vi kortet ditt automatisk samme uke som du mottar matkassen din, du slipper fakturagebyr og du slipper å huske på og legge inn faktura for ukene du har hatt levering.

Ikke lastet ned appen vår enda? Da anbefaler vi deg å gjøre det nå! Da har du alltid full kontroll over dine leveringer og kan enkelt velge retter uansett hvor du er.