Betaalverzoek: zo werkt het
Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan klanten producten en verpakketjes bezorgen. En betalen? Dat kan snel en makkelijk via een betaalverzoek vanuit je Da Vinci SMART programma. Hiervoor moet je je salon wel éénmalig aanmelden bij Paypal.

1. Klik hier als je daar hulp bij nodig hebt en plan een moment bij ons in

2. Klik hier om te zien hoe je dit zelf kan doen

Zo werkt het:

Zo stuur je een betaalverzoek naar je klant:

1. Ga naar de kassa en kies een klant en een behandeling (of ga vanuit het afsprakenboek via een afspraak naar de kassa).

2. Klik op 'Betalen'.

3. Kies bij de betaalmethode voor de betaalmethode 'op rekening'.

4. Klik vervolgens weer op Betalen.

5. Nu zie je de kassabon.

6. Klik in dit scherm op Mail Kassabon/Factuur

7. Automatisch zal het vinkje aanstaan bij 'E-mail het betaalverzoek'.

8. Klik op Stuur.

9. Nu heeft je klant een e-mail met de kassabon + het verzoek om meteen te betalen.

10. Dit openstaande bedrag staat nu bij het menu item 'Openstaande bedragen'.

11. Zodra de klant heeft betaald, verdwijnt deze klant ook automatisch uit het menu item 'Openstaande bedrage