Klantenkaart Beheren

Welke opties zijn er bij een klant?

Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Home > Daggebruik > Klanten > Kies een klant

โ€‹

1. Gegevens van de klant

2. Afrekeningen van de klant - Klik hier voor de uitleg

3. Recepturen van de klant - Klik hier voor de uitleg

4. Behandelkaarten van de klant - Klik hier voor de uitleg

5. Afspraken van de klant - Klik hier voor de uitleg

6. Spaarpunten van de klant - Klik hier voor de uitleg

7. Abonnement van de klant - klik hier voor de uitleg

8. Notities/ Attenties instellen - Klik hier voor de uitleg

9. Intake van de klant - Klik hier voor de uitleg

1. Gegevens van de klant

1. Je ziet alle gegevens van de klant. Je kan deze gegevens aanpassen of aanvullen.

2. Ook kan je bij deze klant bepalen of hij/zij:
    - Een e-mail van jouw salon wilt ontvangen (bijvoorbeeld nieuws over je salon) > Schuif het schuifje op 'ja'
    - Een herinnering bericht wilt sturen. Dat is een herinnering van de afspraak in de toekomst > Schuif het schuifje op 'ja'
    - Een Bezoekversneller bericht wilt sturen. Dat als er geen afspraak in de toekomst staat er na 6/7/8 weken (of wat jij wil ) de klant een SMS of email krijgt met een tekst dat het wellicht weer tijd is om naar de salon te gaan.

3. En is deze klant geen klant meer van je salon? Klik dan op archiveer.

โ€‹7. Abonnement van de klant

1. De klant heeft een abonnement bij jouw salon

2. Je wilt graag weten wat de restwaarde van dit abonnement nog is

3. Kijk dan bij de klant onder 'Abonnement'

4. Hier zie je direct de restwaarde staan.

5. En ook zie je op welke datum er een abonnement is aangekocht of is gebruikt

Abonnement van de klant - Abonnement kopen en afrekenen

Je kan bij een klant een abonnement kopen of mee afrekenen. Hoe je dat doet?
Bekijk onderstaand filmpje

8. Notities/Attenties

โ€‹Altijd alles weten van je klanten met notities/attenties. Laat een attentie omhoog komen bij het afrekenen van de klant of in het afsprakenboek. Heeft je klant bijvoorbeeld een allergie wat je absoluut niet moet vergeten? Zet een attentie in het systeem en je vergeet het niet. Of zegt erin hoe je klant zijn of haar kopje koffie het liefste heeft :).
โ€‹Klik hier voor meer informatie over de Notities/Attenties.

9. Intake

De eerste keer dat een nieuwe klant bij je in de salon komt, neem je soms een intakeformulier af. Sla nu makkelijk dit intakeformulier op in SMART Salon zodat je dit nooit meer kan kwijtraken.