Intake

Hoe kan ik een intakeformulier bij de klant toevoegen

Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Home > Daggebruik > Klanten > Kies een klant > Intake

ā€‹

Je wilt graag het intakeformulier opslaan bij de klant zodat je deze altijd terug kunt vinden en deze nooit kwijtraakt.

Deze optie is beschikbaar in de pakketten SMART ZZP Vip en SMART Team Vip.

Neem je bij je klanten een intake af wanneer ze voor het eerst bij je komen? Dan kan je dit formulier nu ook opslaan bij de klant in SMART Salon zodat je deze nooit kwijtraakt en altijd overal kunt raadplegen. Deze optie kan je hier vinden: Home > Daggebruik > Klanten > Kies een klant > Klik op het menu item Intake.

ā€‹

Download hier het voorbeeld intakeformulier van de ANBOS.

1. Intakeformulier op papier

Om het intakeformulier die je op papier invult in SMART Salon te krijgen kan je het volgende doen.

• Laat je klant het intakeformulier invullen (dat jij al zelf hebt)

• Pak je telefoon

• Log in je programma op www.dvi.nl

• Ga naar Daggebruik

• Ga naar klanten

• Kies een klant

• Ga naar 'Intake'

• Klik op 'Kies bestand'

• Kies voor 'maak foto of neem video op'

• Klik op upload

• Klaar!

2. Intakeformulier op je computer

Om het intakeformulier die je op je computer invult in SMART Salon te krijgen kan je het volgende doen.

• Vul het intakeformulier in.

• Sla het intakeformulier op je computer op.

• Login je programma op www.dvi.nl

• Ga naar Daggebruik

• Ga naar klanten

• Kies een klant

• Ga naar 'Intake'

• Klik op 'Kies bestand'

• Kies het bestand op je computer

• Klik op Upload

• Klaar!