Alle Klanten

Wat kan ik in het scherm van alle klanten?

Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Home > Daggebruik > Klanten

1. Klant zoeken

2. Klanten samenvoegen

3. Zoek in alle klanten (ook gearchiveerde)

4. Zoek klanten in alle salons (filialen)

5. Sorteren van de klantenlijst

6. Nieuwe klant toevoegen, klik hier voor de uitleg

7. Klantenkaart beheren - Klik hier voor de uitleg

1. Klant zoeken

1. Je bent op zoek naar een klant.

2. Klik dan op het zoekveld en begin met typen.

3. Klik vervolgens op het vergrootglas en de klant met de zoekwoorden komen tevoorschijn.

2. Klanten samenvoegen

• Je komt tot de ontdekking dat je 2 of meer dezelfde klanten in je systeem hebt staan

• Vink ze beiden aan in je klantenlijst en klik op de knop 'Samenvoegen'

• Kies op de volgende pagina wat je van elke klant wilt behouden bij de nieuwe klant.

• Aan de linker kant zie je de klant die in je klantenlijst staan. Aan de rechterkant zie je de twee klanten in de tabbladen die je wilt samenvoegen.

• Heb je alles nagelopen? Klik dan op de knop 'Samenvoegen'

• De twee klanten zijn nu samengevoegd tot 1 klant.

3. Zoeken in alle klanten

1. Je bent op zoek naar een klant.

2. Je kan deze klant niet vinden via het zoekveld.

3. Klik vervolgens bovenin je klantenlijst op de knop: Zoek in alle klanten.

4. Nu gaat je systeem ook zoeken in de klanten die je gearchiveerd hebt

4. Zoeken in alle salons

1. Je bent op zoek naar een klant en je hebt meerdere salons (filialen)

2. Je kan deze klant niet vinden in je eigen salon

3. Klik vervolgens bovenin je klantenlijst op de knop: Zoek in alle salons

4. Nu gaat je systeem ook zoeken in de andere salons (filialen)

5. Sorteren in de klantenlijst

1. Je kan op alle blauwe kopjes klikken.

2. Als je dat doet, dan sorteert de klantenlijst zich van laag naar hoog of van hoog naar laag