Marketing Bericht

Hoe kan ik makkelijk naar al mijn klanten een sms of e-mail sturen?

Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Management > Instellingen > Marketing > Marketing Bericht

Op deze plek kan je heel gemakkelijk een bericht sturen naar al je klanten via sms of e-mail tegelijk. Of stuur naar een selecte groep klanten die een specifieke behandeling hebben gehad een sms of e-mail.

Marketing bericht versturen naar al je klanten

• Geeft als eerste aan hoe je het bericht wilt versturen. Per SMS of per e-mail? Let op: een SMS kost geld. Wil je dat sowieso al je klanten dit bericht ontvangen? Dan kan je ervoor kiezen om de Fallback functie aan te zetten. Deze functie betekent dat als je je klanten via e-mail een bericht wil sturen, er alleen een SMS wordt gestuurd naar de klanten die geen e-mailadres hebben. En andersom.

• Geef vervolgens aan of je het bericht wilt sturen naar klanten die de afgelopen 12 maanden in je salon zijn geweest, of naar alle klanten in je klantenlijst.

• Type vervolgens de berichten in bij stap 2. Kies het tabblad SMS als je een SMS wilt sturen en het tabblad Email als je een e-mail wilt versturen.

• Ben je klaar? Klik dan op de knop 'Nu Versturen'.

Let op: verstuur je een sms, dan komt dit bericht binnen een paar minuten aan bij al je klanten. Verstuur je een e-mail? Dit kan tot 24 uur duren voordat al je klanten het bericht hebben ontvangen.

Behandelingen Marketing Bericht

Je kan op deze pagina een SMS of E-mail sturen naar een specifieke groep klanten die een bepaalde behandeling heeft gehad in een bepaalde periode.
Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk je klanten die net een kleurtje hebben gekregen of nieuwe nagels hebben tips geven hoe ze het beste de verzorging kunnen doen.

Bekijk het filmpje voor meer uitleg.