Management
Prijslijst
Omschrijving bij een behandeling
Team Da Vinci avatar
Geschreven door Team Da Vinci
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te zorgen dat je klant de juiste behandeling kiest tijdens het online boeken kan je een beschrijving bij een behandeling toevoegen.

Zo doe je dat:

1. Open SMARTsalon

2. Management

3. Prijslijst

4. Klik op het 'edit' knopje om een behandeling te bewerken

5. Voeg bij Omschrijving toe wat je wil

6. even wachten ...

7. Open je eigen website en kijk bij je boekingslink, hier staat nu bij die behandeling 'Toon Beschrijving'. Zodra je hier op klikt zie je wat jij net hebt ingetikt bij de behandeling.

Ter info: Deze functie werkt alleen bij de boekingstool Bjootify. Dit kan je vinden bij Management > Instellingen > Online boeken