Alle samlingerAnsøgere
Skift mailadresse på din profil

Sådan ændrer du selv din tilknyttede email-adresse som ansøger i Grant Compass.

Marie-Louise Bøving-Andersen avatar
Skrevet af Marie-Louise Bøving-Andersen
Opdateret over en uge siden

Som ansøger har du mulighed for selv at ændre den email-adresse, du har tilknyttet din ansøgerprofil, hvis din mail har ændret sig.

Tilpas og bekræft email

Først skal du logge ind med din eksisterende email i Grant Compass og valgte login-metode (MitID, MitID Erhverv eller adgangskode).

Gå til dit personlige menupunkt i venstremenuen. Klik på "Skift email" og indtast din nye mail-adresse.

Klik på "Skift email" for at registrere din nye mail-adresse. Kort herefter modtager du en mail fra Grant Compass omkring ændringen af email. OBS! Det er vigtigt, at du i denne mail bekræfter ændringen af din nye mail-adresse. Ellers vil ændringen gå tabt.