Alle samlingerAnsøgere
Ændr eller tilføj kontooplysninger

Sådan tilretter du dine kontooplysninger på en ansøgning i tilfælde af nye oplysninger/fejl.

Marie-Louise Bøving-Andersen avatar
Skrevet af Marie-Louise Bøving-Andersen
Opdateret over en uge siden

De fonde eller foreninger, du søger via Grant Compass, kan vælge at udbetale eventuelle bevillinger via bankoplysninger. I de tilfælde bliver du som ansøger bedt om at indtaste dine oplysninger undervejs i udfyldningen af din ansøgning.

I visse tilfælde kan det dog ske, at dine kontooplysninger er blevet opdateret siden du indsendte ansøgningen eller at du har lavet en fejl i indtastningen. Her er det dit eget ansvar, som ansøger, at sørge for, at fonden har dine korrekte oplysninger i forbindelse med en eventuel legatudbetaling.

Ændr/tilføj kontooplysninger - private ansøgere

Hvis dine oplysninger er forældede, forkerte eller hidtil har været ukendte (fx forskningsprojekt), skal du selv sørge for at få dem opdateret korrekt. Det gør du på selve ansøgningen til fonden.

Gå til din ansøgning, klik på fanen "Oplysninger" og gå derefter til punktet "Kontooplysninger. Klik herefter på "Rediger".

Hvis du ønsker udbetaling via bankkontooplysninger, skal du vælte muligheden "Udbetal til en dansk bankkonto" og indtaste dine oplysninger.

Ændr/tilføj kontooplysninger - foreninger/org./institutioner

Gå til din ansøgning, klik på fanen "Oplysninger" og gå derefter til punktet "Kontooplysninger. Klik herefter på "Rediger".

Hvis du ønsker udbetaling via bankkontooplysninger, skal du vælte muligheden "Udbetal til en dansk bankkonto" og indtaste dine oplysninger.

Er din ansøgning indsendt på vegne af en forening, organisation, institution eller virksomhed, vil den ansøgte fond ofte have bedt dig om at vedlægge dokumentation for anvendt konto.

Udskifter/registrerer du dermed oplysninger på konto, vil du også skulle udskifte din dokumentation for anvendt konto. Den oprindelige fil kan slettes, men skal derefter erstattes med ny dokumentation.

Værd at vide ✅ Dokumentation for anvendt konto kan fx være et skærmbillede fra netbank, der bekræfter tilhørsforholdet mellem ansøger, forening/institution og konto eller et bankudskrift, som kan bestilles via ansøgers bank.

Når du har udskiftet dine kontooplysninger, får fonden direkte besked om aktiviteten. Du kan dog med fordel gøre fonden opmærksom på rettelsen ved at skrive til dem direkte via fanen "Beskeder", som du finder på din ansøgning.