Link til ansøgningsperiode

I denne artikel introduceres du til, hvordan du finder linket til dit ansøgningsskema, som kan deles med ansøgerne.

Ida Bjerring Mehl avatar
Skrevet af Ida Bjerring Mehl
Opdateret over en uge siden

Hvert støtteområde har et ansøgningslink, som du kan dele med ansøgerne eller lægge på fondens hjemmeside. Du finder ansøgningslinket under "Støtteområder" i venstremenuen.

Vælg det støtteområde, du ønsker at finde ansøgningslinket til. Tryk herefter på de tre prikker i øverste højre hjørne. Tryk på "Kopier ansøgningslink". Nu er ansøgningslinket kopieret til din udklipsholder, og kan indsættes hvor du ønsker.

Hvis en ansøgningsperiode er åben, kan du også finde ansøgningslinket under den specifikke ansøgningsperiode under "Ansøgninger" i venstremenuen.

Vælg en igangværende ansøgningsperiode, og tryk herefter på de tre prikker i øverste højre hjørne. Du kan på samme måde trykke på "Kopier ansøgningslink" hvorefter ansøgningslinket kopieres til din udklipsholder og kan indsættes, hvor du ønsker.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante for dit videre arbejde: