Sådan importerer du en CSV-fil til Excel og formaterer kolonne som tekst

Når CPR- og CVR-numre overføres til et program som Excel, kan det være nødvendigt at omformatere data til tekst for at få alle cifre med.

Ida Bjerring Mehl avatar
Skrevet af Ida Bjerring Mehl
Opdateret over en uge siden

Åben Excel og vælg "Importér" under "Filer".

Vælg herefter "CSV-fil". Vælg CSV-filen som du har downloadet fra fondsadministrationssystemet.

Sæt her kryds ved "Afgrænset”.

Sæt herefter flueben ved "Semikolon". Det deler data op i kolonner.

Marker nu kolonnen med CVR/CPR-numre og vælg "Tekst" som kolonneformat.

Tryk herefter udfør.

Nu skulle data gerne være importerte korrekt, og CVR- og CPR-numre har alle cifre med inklusiv nuller.