Betalinger
Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Som forvaltningskunde ved Forvaltningsinstituttet, kan du administrere legatudbetalinger, regninger og udlæg direkte på platformen under "Økonomi" og fanen "Betalinger".

Regninger

Hvis fonden har modtaget en regning som skal betales, klikker du på "Opret betaling". Under fanen "Regning" kan du tilføje bilaget og angive modtager, beløb og oplysninger. Når regningen er lagt til betaling, vil den blive betalt inden for 2 hverdage. Når regningen er betalt vil det fremgå under fanen "Konti" og "se betalte".

Udlæg

Hvis et medlem af fonden har lagt ud for fonden, kan du oprette et udlæg. Vælg fanen "Udlæg", vedhæft bilag og angiv modtager og oplysninger. Når udlægget er betalt vil det fremgå under fanen "Konti" og "se betalte".

For at kunne overføre midler til et medlem af fonden, skal medlemmet have angivet deres kontooplysninger på deres profil.

Under fanen "Betalinger" kan du se alle poster, der er lagt til betaling. Når posterne er betalt vil de fremgå under fanen "Konti" og "se betalte".

Legatudbetalinger

Når I har godkendt jeres ansøgningsperiode og bevilget de udvalgte ansøgerne, kan I lægge bevillingerne til betaling. Vælg de bevilgede ansøgere der skal udbetales til på listen og tryk på "Betal".

Når I har lagt bevillingen til betaling, vil ansøgningens uddelingsstatus ændres til "Lagt til betaling" og den vil fremgå under "Økonomi" og "Betalinger". Hvis du ikke kan se uddelingsstatussen på listen, skal du trykke på den lille møtrik og tilføje den.

Bevillingen behandles af Forvaltningsinstituttet og udbetales inden for 2 bankdage. Når den er betalt vil det fremgå under "Se betalte" og "Konti".