Notifikationer

Sådan indstiller du de notifikationer, du ønsker at modtage fra Grant Compass vedrørende ansøgninger, dokumenter og opsætninger.

Marie-Louise Bøving-Andersen avatar
Skrevet af Marie-Louise Bøving-Andersen
Opdateret over en uge siden

Som fondsbruger eller administrator i Grant Compass bliver du automatisk tildelt et sæt af brugerspecifikke notifikationer. Notifikationerne er email-baserede og kan give dig besked om aktivitet på platformen på flere forskellige niveauer.

Afhængig af din rolle i fonden/foreningen, kan det dog være relevant at løbe dine notifikationer igennem.

Værd at vide ✅ At notifikationer er brugerspecifikke betyder, at du selv som bruger skal sørge for at tilpasse dem efter dit eget behov. Din administrator kan eksempelvis ikke gøre det for dig.

Det er sådan, da dine til- og fravalgte notifikationer er ens på tværs af de fonde, du er tilmeldt som bruger på.

Indstil notifikationer

Du indstiller dine notifikationer ved at gå til dit personlige menupunkt i Grant Compass. Her finder du fanen "Notifikationer".

Notifikationerne er - på samme måde som brugerrettighederne - inddelt efter områder i Grant Compass, eks. Ansøgninger, Dokumenter, Indstillinger. Det er derfor relevant at forholde sig til, hvilke notifikationer, du skal modtage, sammenlignet med de rettigheder eller opgaver, du i øvrigt har på platformen.

📎 Typiske rettigheder for administrator

• Ansøgninger: Alle

• Beskeder: Alle

• Støtteområder: Alle

• Dokumenter: Når et dokument er blevet underskrevet af alle inviterede brugere

• Indstillinger: Når du bliver tilføjet som bruger i en fond

📎 Typiske rettigheder for bestyrelse

• Ansøgninger: Når en anden bruger tilføjer kommentar til en ansøgning...

• Dokumenter: Når du er blevet inviteret til at underskrive et dokument

• Indstillinger: Når du bliver tilføjet som bruger i en fond