Mijn eerste stappen
Ik schrijf me in/of abonneer me op Gymlib

Wat is Gymlib? Hoe meld ik me aan en/of abonneer ik me? Hoe kies ik mijn formule?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is Gymlib?

Dankzij jouw bedrijf kan je gebruik maken van een Gymlib-abonnement dat toegang geeft tot wel +300 sport- en welzijnsactiviteiten online, in zalen en in meer dan 4000 infrastructuren door heel Frankrijk en België.

Maar dat niet alleen! Maak ook gebruik van een igitaal aanbod om in shape te blijven waar en wanneer je wilt.

Hoe meld ik me aan en/of abonneer ik me?

1. Download de mobiele applicatie Gymlib;

2. Klik op "Daar gaan we!", vul je profiel in voor een persoonlijke ervaring;

3. Vul alle gegevens in, inclusief je professionele e-mailadres;

4. Bevestig je account door op de link te klikken die je in je mailbox ontvangt. Je bent succesvol ingeschreven! Geniet meteen van het digitale aanbod en ontdek het netwerk!

5. Klik op "Abonneren op Gymlib" op de startpagina van uw applicatie;

6. Kies de formule van je keuze en ga verder naar de betaling (bankkaart of SEPA-domiciliëring of Bancontact in België).

Vind de sessie van je dromen en profiteer van je abonnement!

Hoe kies ik mijn formule?

Kies uit 5 formules die je meteen op jouw Gymlib app kan gebruiken: Easy, Liberty, Energy, Crazy en Rocky. Afhankelijk van de gekozen formule zie je een virtueel saldo met het aantal credits, ook wel pulsen genaamd. Net als voorheen wordt je abonnement elke maand automatisch verlengd.

Iedere sessie bij één van onze partners kost een bepaald aantal pulsen.

Voorbeeld: je kiest voor de formule Energy en hebt 80 pulses per maand. Je besluit om 1 fitnesssessie te doen bij Keep Cool in Parijs. Hiervoor gebruik je 10 pulses van de 80. Wanneer je jouw toegang genereert, wordt het aantal pulses direct van jouw saldo afgetrokken: 80 - 10 = je hebt dus 70 resterende pulses voor de rest van je abonnementsmaand.

Bij het kiezen van je formule kan je klikken op “Bekijk het netwerk van partners” om de infrastructuren te ontdekken. Je hebt met de eerste formule al toegang tot 95% van ons partnernetwerk en het digitale aanbod is voor alle formules onbeperkt (je hebt er gratis toegang toe via je Gymlib-account, zonder een abonnement af te sluiten). Ga naar deze pagina en ontdek het aantal pulsen voor 1 sessie met onze leukste partners!

Heb je aan het einde van de maand nog pulsen over? Jouw pulsen kunnen van de ene maand naar de andere worden overgedragen, binnen de limiet van het aantal pulsen van je formule. Als je niet genoeg pulsen hebt kan je pulsen bijkopen. Of, verander anders van formule wanneer je wil!

Nadat je je abonnement hebt gekozen, ga je naar je persoonlijke ruimte (rechtsboven) om je profielfoto toe te voegen. De foto is verplicht om een sessie te boeken en moet aan de volgende eisen voldien: voorkant van het gezicht, zonder andere mensen, duidelijk en licht genoeg zijn, zonder zonnebril.

Goed om te weten:

• Je Gymlib-abonnement is strikt persoonlijk. Het kan niet gedeeld worden of met twee telefoons tegelijk gekoppeld worden (bijvoorbeeld een privé telefoon en een bedrijfstelefoon).

• Dit kan je allemaal rechtstreeks vanuit je Gymlib-applicatie beheren.