Mijn sport- en welzijnssessies
Ik annuleer mijn sessie met reservering

Hoe annuleer ik mijn sessie met reservatie?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe annuleer ik mijn sessie met reservatie?

Een last minute belemmering of een piek van demotivatie laat je niet toe om je sessie bij te staan? Annuleer je reservering binnen een specifieke periode voor elk van onze partnerfaciliteiten! Ga hiervoor naar de betreffende sessie in het gedeelte "Mijn sessies" (rechtsonder).

• Als je je gereserveerde sessie annuleert na de door de infrastructuur vereiste tijd, worden je pulsen niet teruggestort op je account.

• Als je niet komt opdagen voor de gereserveerde sessie zonder de partnerinfrastructuur te hebben verwittigd, worden je pulsen niet teruggestort op je account en wordt je onmiddellijk een boete van € 5 opgelegd.

De niet-gecrediteerde pulsen stellen ons in staat om de betrokken partnerinfrastructuur te vergoeden voor de behouden plaats en de € 5 om misbruik te voorkomen.

Het behouden van onze partners is essentieel om jou op lange termijn het best mogelijke netwerk te kunnen bieden. Daarom hebben we besloten om deze regel te implementeren die geldig is voor al onze gebruikers. Het is inderdaad moeilijk voor onze partners om klanten te weigeren en uiteindelijk niet vol te zitten tijdens de cursus.

Heb je een boete gekregen en denkt je dat het een fout is? Je kunt een boete betwisten door contact op te nemen met ons toegewijde team.

Wat moet ik doen als een partner mijn sessie annuleert?

Als een partner uw sessie annuleert, sturen we u een pushmelding en een e-mail. Uw pulsen worden automatisch teruggestort op uw Gymlib-account.