Kategorier
Rikard Bjerkenius avatar
Skrivet av Rikard Bjerkenius
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Man kan ha oändligt med kategorier i Happy Order, vi rekommenderar att man använder så många kategorier som möjligt och delar in artiklar så gott det går.

Lägg till en kategori genom att klicka på plustecknet bredvid en huvudkategori.

Ändra inställningar för en kategori genom att klicka på kugghjulet.

Hur ska produkterna visas?

• Liggande bildläge (används främst för mat)

• Stående bildläge (används främst för dryck)

• Listläge (artikelbilder visas först när man klickar in på en artikel)

Under vilka tjänster ska denna visas?
Bocka i rutan för respektive tjänst om ni vill att kategorin och dess artiklar vara synliga.

Ta bort en kategori
För att ta bort en kategori så får den inte innehålla några artiklar, klicka på knappen "Ta bort" för att radera.

Byt plats på en kategori genom att dra med musen och flytta den upp eller ner.