HomeZero Tech
Installatiebedrijven
Welke service bieden jullie installateurs?
Robert Verveen avatar
Geschreven door Robert Verveen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zijn hard bezig met onze diensten voor installateurs. We gaan helpen bij het digitaliseren van installateurs. Zo kunnen jullie meer tijd aan hoge potentie klanten en installatie werk besteden.

We gaan ons focussen op drie hoofd domeinen:

• Klantervaring - Alles klant gerelateerd, Leadsapp, marktplaats tot Digitale schouw

• Workflow - Alles uitvoerend, planning, logistiek tot digitale oplevering

• Diensten - Wij helpen full service met een propositie in de markt zetten, daarnaast bieden wij diensten als: groei optimalisatie, platform innovatie & operationeel support

Zo kun je jouw gehele duurzame bedrijf runnen met onze slimme software.