HomeZero Tech
Installatiebedrijven
Ik wil mijn bedrijfsprofiel aanpassen
Robert Verveen avatar
Geschreven door Robert Verveen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom heb ik een profiel?

Bij HomeZero hebben we de profielen van meer dan 200 bedrijven in kaart gebracht. We doen dit aan de hand van certificeringen, brancheverenigingen en garantiefondsen. Op basis van deze informatie hebben we een eerste versie van je profiel opgesteld.

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen, hebben we ook gebruik gemaakt van publieke data uit verschillende bronnen.

Het doel van het tonen van deze profielen is om consumenten keuzevrijheid te geven en transparantie te bieden over de beschikbare duurzame installatiebedrijven in Nederland.

Door de profielen op ons platform te etaleren, kunnen consumenten zelf beslissen welke installateur het beste aansluit bij hun behoeften en voorkeuren.

Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?

Je kan gemakkelijk zelf je profiel aanpassen en informatie updaten. Mail naar bedrijven@homezero.nl om je login gegevens te ontvangen.

Hoe kan ik mijn profiel de-activeren of verwijderen?

Via jouw eigen login kan je zelf bepalen of je klanten via HomeZero.nl wilt ontvangen of niet. Ook kan je je profiel offline zetten.