Todas las coleccionesCatalàComunitats i promocions
Com/on puc verificar l'empresa, universitat o ajuntament al qual pertanyo?
Com/on puc verificar l'empresa, universitat o ajuntament al qual pertanyo?
Víctor Campos de Castro-Freire avatar
Escrito por Víctor Campos de Castro-Freire
Actualizado hace más de una semana

Podràs verificar l'empresa, universitat o ajuntament al qual pertanys de dues formes:

1 - Primers passos al descarregués l'app

En descarregar-te l'app hauràs de completar unes certes dades per a registrar-te. En un d'aquests passos trobessis la següent pantalla:

En aquest pas hauràs de posar el codi de la teva empresa, universitat o ajuntament. Quan verifiquis el codi, l'app es personalitzarà amb els colors i logo de la teva entitat.

Si no saps o no vols introduir el codi en aquest pas, no et preocupis, podràs posar el codi de la teva entitat en qualsevol moment des del meu perfil. En el punt 2 t'expliquem com.

2 - Completar des del meu perfil

Per a introduir el codi de la teva entitat des del meu perfil, únicament cal realitzar aquests passos:

1. Anar a Menú.

2. Punxar en "El meu perfil".

3. Llisca fins baix, aquí trobaràs el bloc "Empresa/Uni/Municipi".

4. Punxa sobre "Verificar codi promocional".

5. Introdueix el codi de la teva entitat.

6. Dona-li a guardar.

7. I ja està! Si el procés s'ha realitzat adequadament, en el bloc de "Empresa/Uni/Municipi" apareixerà "Verificat" en verd.

No t'ha funcionat el procés? Si has tingut algun problema pots contactar amb nosaltres des de Menu > Contacta amb nosaltres